Cautare

4562 de rezultate pentru "lista scoli postliceale sanitare acreditate mangalia" (3.08 secunde)
Acestea trebuie sa solicite compartimentului privind siguranta alimentelor al directiilor sanitare veterinare si pentru siguranta alimentara inscrierea in lista cuprinzand organizatiile si operatorii inregistrati pentru efectuarea unor astfel de operatiuni. ... Si acestia trebuie inregistrati in aplicatia "Trafic", fiind validati de catre directiile sanitare veterinare si pentru siguranta alimentelor.
Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit primeste cereri de finantare pentru proiecte SAPARD vizand investitii in silvicultura si achizitionarea de echipamente pentru laboratoare sanitar-veterinare, desi aceste programe nu au fost inca acreditate de UE, anunta un comunicat al agentiei.
Noul Cod Fiscal nu mai contine sintagma "activitati cu scop caritabil" si introduce in schimb formularea "furnizarea in nume propriu sau in parteneriat de servicii sociale, acreditate in conditiile legii".
Formularul 224 se refera la "Declaratie privind veniturile sub forma de salarii din strainatate obtinute de catre persoanele fizice care desfasoara activitatea in Romania si de catre persoanele fizice romane angajate ale misiunilor diplomatice si posturilor consulare acreditate in Romania", de catre persoanele fizice care isi desfasoara activitatea in Romania si obtin venituri sub forma de salarii din strainatate, precum si de catre persoanele fizice romane angajate ale misiunilor diplomatice si ale posturilor consulare acreditate in Romania.
- Asociatia Romana a Bancilor Acreditate de Celule Stem la aniversarea unui an de la infiintare saluta o premiera medicala absoluta pentru Romania:
1/2011, studentii inmatriculati la forma de invatamant cu frecventa - licenta, master, doctorat - in institutiile de invatamant superior acreditate, indiferent de varsta, beneficiaza de gratuitate la transportul feroviar intern, se precizeaza in actul normativ mentionat.
La aceasta editie, au participat peste 315.000 de elevi, din clasele 0-8, de la 687 de scoli care au primit planse, din cele 19 orase in care Carrefour isi desfasoara activitatea:
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului a publicat zilele acestea ceea ce Razvan Orasanu, presedintele institutiei, a denumit-o a fi "lista rusinii". ... Judetul Constanta a "contribuit" la lista rusinii cu peste 4100 de firme. ... Metro Cash & Carry nu este singurul nume mare intiparit pe lista rusinii.
Filiala Mangalia a Partidului Social Democrat continua si in aceasta luna concursul cu premii dedicat locuitorilor orasului. Mangaliotii care vor sa castige un televizor color, se pot inscrie la concursul lansat de social-democratii condusi de Claudiu Tusac, la adresa de internet www.psd-mangalia.ro.
La singura infatisare din acest proces (Dosar civil 474/2004 al Judecatoriei Mangalia), comisia locala Limanu a depus o intampinare, semnata de primarul Urdea, de secretara Boita Petrina si de consilierul juridic Gheorghita Nineta, prin care a solicitat admiterea actiunii "colegei de birou", asa cum a fost ea formulata.
Astfel, cei care au fost exclusi din cursa pentru sefia IPJ sunt chestorul Popa Dorel, aflat momentan in Polonia, Victor Popescu din cadrul CZCCOA Constanta si comisarul Valentin Mustatea, seful Biroului Cercetari Penale din cadrul Politiei Mangalia.
In cadrul Primariei Municipiului Mangalia a avut loc vineri, 5 august, sedinta Consiliului Local, in cadrul careia cele mai „fierbinti“ probleme la ordinea zilei au fost cele privitoare la modificarea pretului gigacaloriei si cel al eliberarii postului de consilier al PD-istului Ioan Negrea.
Desi nu a fost confirmata in mod oficial nici de la Bucuresti, dar nici la nivel local, prezenta presedintelui Traian Basescu la Neptun, la trecerea dintre ani, este „data“ mai mult ca sigura de surse apropiate conducerii Primariei Mangalia.
In cadrul Centrului Cultural Mangalia a avut loc prima sedinta, cea de constituire si alegere a componentei Biroului de Conducere Local al Partidul Initiativa Nationala (PIN). ... Totodata, vicelider al PIN Mangalia a fost desemnat Leonard Tanase, iar secretar Radu Craciunescu.
Autovehiculele cu gabarit mare nu vor mai avea acces in Mangalia Desi tardiv, Consiliul Local Mangalia a decis (ce e drept, abia de la 30 septembrie), sa nu mai ingaduie intrarea in localitate a autovehiculelor cu gabarit mai mare de 10 tone, in timpul zilei, iar cele de peste 20 de tone sa nu mai aiba acces in oras absolut deloc.
In urma cu doua zile, pe adresa redactiei noastre a sosi o scrisoare din partea unei pensionare din Mangalia care a ajuns in pragul disperarii din cauza procedurii de recalculatie a pensiei lunare ce se efectueaza la schimbarea domiciliului dintr-un judet intr-altul. ... din Timisoara la Mangalia.
Probabil una dintre cele mai "bogate" in diversitatea semnaturilor VIP-urilor autohtone, dar si straine este, in prezent, in tara, Cartea de Onoare a Primariei Mangalia.
Uniunea Populara Social Crestina si-a infiintat, la Mangalia, filiala locala.
Presedintele PD Mangalia, Ioan Negrea, ne-a declarat ca fundatia ofera aceste ajutoare, constand in alimente de baza - ulei, zahar, faina - cu ocazia Sfintei Maria. Catre dupa amiaza sediul PD Mangalia a fost asediat de pensionari si mangalioti saraci.
Lucrurile incep sa se limpezeasca si in municipiul Mangalia in ceea ce priveste candidatul PD pentru primarie. ... Declaratia a venit dupa o intalnire la Mangalia atat cu Iorgus, dar si cu alti membri ai organizatiei locale.
google-analytics.com